Over ons

YWM-recordings is opgericht als onderdeel van de stichting Yiddish Waves.

Voor meer informatie over de stichting Yiddish Waves zie https://yiddishwaves.nl/

 

Met dit label willen we muziek producties ontwikkelen en in de markt zetten los van het Yiddish Waves Festival en de naam Yiddish Waves. YWM-recordings is binnen Yiddish Waves opgezet als een revolving Fund. Dit betekent dat we activiteiten voor artiesten risicodragend kunnen voorfinancieren. Nadat het geld is terugontvangen, kan deze gebruikt worden voor nieuwe activiteiten. De activiteiten van YWM-recordings zijn:

Een webwinkel voor tickets en CD’s DVD’s
Dankzij de WordPress community kunnen we tegen lage kosten een kleinschalige webwinkel beheren. Voor de betalingen maken we gebruik van het veilige Mollie betalingen. Als je iets aanschaft bij ons maak je een account aan zodat je  je bestellingen kan inzien. Alle betalingen staan op de rekening van de stichting Yiddish Waves en worden pas uitbetaald aan de artiest na  levering van de CD of  album.

Uitgeven en distribueren van LP’s, CD’s en DVD’s
Een fysieke LP, CD of DVD en de digitale variant is belangrijk voor een artiest. YWM-recordings is een onafhankelijk label dat er naar streeft om zoveel mogelijk van de inkomsten uit verkoop en andere rechten naar de artiest te laten gaan. YWM-recordings streeft geen winst nog inkomen na uit deze activiteiten.

 

 

nl_NLNederlands